MERSİN / ANAMUR - Anamur Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mustafa ŞEN - RAM Müdürü

1973 Anamur doğumlu olup, ilk ve ortaöğrenimini Anamur´da tamamladı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde tezli yüksek lisans yaptı. Ayrıca Anadolu Üniv. Açıköğretim Fak. Adalet ön lisans bölümünü 2020 yılında bitirdi.Öğretmenlik mesleğine 1994 yılında Diyarbakır Barış İlköğretim Okulunda başladı, 1994 yılından bugüne kadar İstanbul, Silifke, KKTC, Anamur´da farklı okullarda görev yaptı. Yöneticilik görevi ise 2010 yılında Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı, Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü, Bozyazı Şehit Sedat Yabalak Ortaokulunda okul müdürü, görevlerinde bulundu. 04.08.2023 tarihinde kurumumuzda göreve başladı.  Evli ve bir çocuk babasıdır.